
Torta od ribizle
Sastojci :
Petit keks
Čokoladni petit keks
Mlijeko
Puding od nugata i vanilije
100g kokosovog brašna
Ribizle
Preljev za torte
Priprema :
Umocite petit keks u mlijeko zatim redajte. Jedan red obicnog, te jedan red petit keksa od cokolade. Skuhajte puding od nugata te prelijte preko keksa zatim isti postupak red jednog red drugog keksa i prelijte sa pudingom od vanilije s tim da u puding umjesate 100 g. kokosovog brašna. Napravite preljev za torte prema uputi sa vrecice,poredajte ribizle i prelijte tortu .
Preljev za torte
Priprema :
Umocite petit keks u mlijeko zatim redajte. Jedan red obicnog, te jedan red petit keksa od cokolade. Skuhajte puding od nugata te prelijte preko keksa zatim isti postupak red jednog red drugog keksa i prelijte sa pudingom od vanilije s tim da u puding umjesate 100 g. kokosovog brašna. Napravite preljev za torte prema uputi sa vrecice,poredajte ribizle i prelijte tortu .
Nema komentara:
Objavi komentar