Folgt uns

Ads by Google

Get This Pop-up Window


četvrtak, 23. studenoga 2017.

OSLIĆ U UMAKU

OSLIĆ U UMAKU 

 Specijaliteti iz rijeke i mora 


Sastojci :

1 kg oslića 
2 kašike vegete
2 lista lovora
80 g maslaca
40 g glatkog bijelog brašna
Sušeni ili sviježi kopar
1-2 dcl mlijeka
Limunov sok
Žumance
        


                          Priprema :

 Osliće izrežite na veće komadde i stavite kuhati u vrucu vodu kojoj ste dodali vegetu,lovorov listi limunov sok .

  
Kuhane osliće ocijedite, prelijte umakom koji ste pripremili ovako : na rasopljenom margarinu propržite brašno,dodajte  sjeckani kopar i zalijte mlijekom , posolite i prokuhajte oko 10 minuta.

 
Na kraju umiješajte žumance i limunov sok prema ukusu.

Nema komentara:

Objavi komentar